Lamp Om

Om

På den här webbplatsen gauppivikt.nu så finner du tips, kostråd och träningsprogram som hjälper dig att gå upp i vikt snabbt och effektivt utan att lägga på dig onödigt fett. Den här webbplatsen riktar sig till dig som är så kallad ”hard-gainer”, dvs du har svårt att lägga på dig vikt oavsett hur mycket du äter. Vi ger dig all info du behöver om den träning, de kosttillskott och den mat du behöver för att lägga på dig rejäl muskelmassa.

Vi som driver webbplatsen är två män i 30-årsåldern som utvecklats från små till stora män med hjälp av rätt träning och kost. Vi delar med oss av våra erfarenheter och publicerar aktuell vetenskaplig forskning på temat viktökning. Allt för att hjälpa dig att nå dina mål. I media ges det vanligen bara uppmärksamhet åt dem som försöker gå ned i vikt men den stora gruppen människor som behöver gå upp i vikt ignoreras helt. Detta vill vi råda bot på och därför driver vi den här webbplatsen. Vare sig du är barn, ungdom eller gammal, kvinna eller man, pojke eller flicka, så finner du här all hjälp du behöver för att gå upp i vikt snabbt.

Vi förutsätter naturtligtvis att det primärt är muskler du vill lägga på dig. Visst, lite fett är bra att ha men att gå upp en massa kilon i ren fettvikt tenderar att vara hälsovådligt och följaktligen är det ingen linje som vi driver. Kvalitativ viktökning för ett kvalitativt liv – det är vår melodi.