Lamp Proteinpulver för att gå upp i vikt | viktökning | viktuppgång

Proteinpulver för att gå upp i vikt

Proteinpulver för viktökning

En hälsosam och vältränad kropp består till största delen av protein. Vill man gå upp i vikt på ett hälsosamt sätt så vill det till att man får i sig tillräckligt med protein. Protein i form av kött är dyrt, väldigt mättande och tar dessutom en massa tid att tillaga. För den som har svårt att få i sig tillräckligt med mat på grund av dålig aptit, dålig ekonomi eller tidsbrist så är proteinpulver oerhört värdefullt. Proteinpulver ger mer protein för pengarna än kött och det tar bara 1 minut att fixa en proteindrink vars man än befinner sig. Enkelt, prisvärt, effektivt och gott.

Det bästa proteinpulvret är vassleprotein eller whey-protein som det heter på engelska. Det toppar alla skalor som mäter proteinkvalitet. Det är till och med bättre än ägg. Kan man av en eller annan anledning inte ta whey-protein, tex om man är vegan, så finns det istället sojaproteinpulver. Det är inte riktigt lika bra men det duger gott.

100% Whey Gold Standard

100% Whey Gold Standard från Optimum Nutrition är världens populäraste och mest prisbelönta proteinpulver. Det har bäst och flest smaker att välja bland och är därtill snällast mot magen av alla pulver vi testat. Det är inte roligt att skita ut proteinet en timma efter intag eller fisa hela dagen och natten. Med 100% Whey Gold Standard så slipper man gaser och annat elände. Allt protein stannar i kroppen och hjälper att bygga kroppsmassa.

Sojaprotein

Sojaprotein är det mest högkvalitativa vegetariska proteinet och står sig helt ok även jämfört med animaliskt protein. Perfekt för veganer och mjölkallergiker. Vi rekommenderar ett isolat med hela 88% protein.